Slide Izdvojte se iz mase istih sadržaja i postanite lider uz FVS.

Naši radovi su oličenje pažljivog strateškog i taktičkog usaglašavanja sa cljevima klijenata i dve decenije sticanja ekspertize u filmskoj produkciji koja se ističe po autentičnosti, postizanju poslovnih rezultata i lojalnosti publike.

Posebna strast i polje stručnosti i ostvarenih uspeha za nas su dokumentarni filmovi, ali ništa manje energije, profesionalizma i umetničkog duha ne ulažemo i u korporativne filmove, kratke web forme, muzičke spotove i klipove. Za nas ne postoje mali i veliki porojekti - svaki je prilika da stvaramo nove vrednosti i pokažemo ljubav prema onome što radimo.
Jaki brendovi se temelje na dobroj priči

Slide Foto i video
Korporativna produkcija
Izgradite čvrstu vezu između vašeg brenda i ciljnih javnosti

Brend više nije samo proizvod koji se koristi, brend je filozofija koja se gradi, oblikuje i pokreće korisnika i sve to dobrom pričom koja ostavlja utisak. Razumeti da je kvalitet važniji od kvantiteta je preduslov da se izdignete iz mase istih sadržaja koji ne prolaze test vremena i poslovnih zahteva. Uz naše ideje koje proizilaze iz iskustva rada sa najvećim brendovima i umetnički duh koji ne dozvoljava stvaranje kiča i mediokriteta, marketinška produkcija postaje oslonac uspeha i rezultata svih naših klijenata.

Slide Tehnička podrška u
organizaciji događaja
Za vrhunske događaje bez neplaniranih situacija

Vrhunska oprema i iskusan tim sa velikim brojem realizovanih događaja iza sebe su garant uspeha koji nas čini prvim izborom kompanija koje žele najbolje rezultate. Nema nepredviđenih situacija – pažljivo planiramo svaki minut i spremni smo na svaki izazov na koji možemo naići. Najsavremenija foto, video i audio oprema, reflektori, bine, ekrani, projektori - našu ponudu čine svi elementi koji od događaja prave multimedijalni ugođaj za organizatore i zvanice.

Slide FVS Studio
za iznajmljivanje
Prostor u kome nastaju najbolje ideje

Ukoliko vam je potreban trening centar ili samo studio za fotografisanje – mi ga imamo. Znajući šta je neophodno za dobru koncentraciju, inspiraciju koja rađa remek-dela i atmosferu koja svakom projektu daje završni dodir, koncipirali smo studio koji sve to može ponuditi i vama. Kontaktirajte nas za više detalja, a mi ćemo vam pomoći da svaku vašu ideju realizujemo do kraja.
Pogledajte opremu za rentiranje

Slide WEB i Print Dizajn Oživljavamo vaše ideje – od početka do uspeha

Svaki brend započinje svoj put uspeha od dizajna – on je lična karta koja vas čini prepoznatljivim u poslovnom svetu. Važno je da svaki njegov element, od logotipa, preko promo materijala ili web prezentacije bude gradivni element filozofije i ideje koju oko svog brenda gradite. Naš tim dizajnera na prvom mestu zna da vas sasluša, prepozna potencijal u vašim idejama i posavetuje vas kako da zajedno dođemo do najboljeg rešenja – pravovremeno, profesionalno i kvalitetno.